Είσοδος   Εγγραφή

Χριστίνα Κ.

Ονομάζομαι Χριστίνα και είμαι φοιτήτρια (3ο έτος) του τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (πρώην ΤΕΙ Βρεφονηπιοκόμων) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ζω στο Γαλάτσι.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Έχω εμπειρία στην φύλαξη βρέφους οικογένειας και παράλληλα έχω πραγματοποιήσει εργαστηριακά μαθήματα σε παιδικούς σταθμούς σε νηπιακά τμήματα. Επιπλέον, έχω συνεργαστεί με παιδιά μέσα από τον εθελοντισμό σε φεστιβάλ και εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ έχω παρακολουθήσει και αρκετά σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών μου (π.χ. σεμινάριο STEAM). Αναζητώ, λοιπόν, ανάλογη εργασία με βρέφη και παιδιά με σκοπό την φύλαξη και την δημιουργική τους απασχόληση. Πραγματοποιώ, επίσης, βασικές εργασίες γύρω από τα παιδιά (π.χ. τακτοποίηση παιχνιδιών, καθαρισμός χώρου που τρώνε) και μπορώ να μαγειρέψω κάποια γρήγορα γεύματα για εκείνα. Διαθέτω υπομονή, αγάπη και πολλή όρεξη για παιχνίδι, με σεβασμό πάντα στις ανάγκες και τους ρυθμούς των παιδιών και της οικογένειας. Είμαι εμβολιασμένη κατά της COVID-19, διαθέτω πιστοποιητικό υγείας και δεν είμαι καπνίστρια. Λόγω του ότι παρακολουθώ μαθήματα στην σχολή μου έχω μικρή διαθεσιμότητα γι' αυτό αναζητώ ημιαπασχόληση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ονοματεπώνυμο Χριστίνα Κ.
Email Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Τηλέφωνο Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Facebook Δεν διατίθεται.
Instagram Δεν διατίθεται.
Ιστοσελίδα Δεν διατίθεται.
Κόστος υπηρεσιών Kατόπιν Συννενοήσεως


Περιοχές Εξυπηρέτησης

Γαλάτσι Άνω πατήσια Άνω Πατήσια Κάτω Πατήσια Κυψέλη Άγιος Ελευθέριος Αθήνα (Κέντρο) Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Ιωνία


NewsletterΝΤΟΥΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ονομάζομαι Ντούρου Αναστασία. Είμαι απόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζομαι ως υπεύθυνη νηπιαγωγός τα τελευταία 15 χρόνια.

Βάγια Μπρούμα

ονομάζομαι Βαγια είμαι babysitter με Προϋπηρεσία 3 ετών και είμαι 23 ετών!

Χριστίνα Μεταξάκη

Ονομάζομαι Χριστίνα Μεταξάκη, είμαι βοηθός παιδαγωγών προσχολικής ηλικίας. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την παιδοψυχολογία, πρώτων βοηθειών και την παιδαγωγική φιλοσοφία των σχολείων Reggio Emilia. Είμαι διαθέσιμη για οικογένειες που ψάχνου

Back to top