Είσοδος   Εγγραφή
Κατερίνα Αδαμίδου

Κατερίνα Αδαμίδου

Ονομάζομαι Κατερίνα, έχω σπουδάσει Παιδαγωγική στην Γερμανία. Δούλεψα με όλες τις ηλικίες παιδιών και μιλάω Γερμανικά, Ελληνικά και Αγγλικά. Επίσης αγαπάω πάρα πολύ τα κατοικίδια, δεν υπάρχει προβλήμα αν έχετε στο σπίτι ????
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Στην Γερμανία δούλεψα ως babysitter, αλλά επίσης σε νηπιαγωγείο και με παιδιά του Δημοτικού. Μετακομίζοντας στην Ελλάδα εργάζομαι στον κλάδο εξυπηρέτησης πελατών αλλά ασχολούμαι παράλληλα με την δημιουργική απασχόληση παιδιών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ονοματεπώνυμο Κατερίνα Αδαμίδου
Email Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Τηλέφωνο Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Facebook Δεν διατίθεται.
Instagram Δεν διατίθεται.
Ιστοσελίδα Δεν διατίθεται.
Κόστος: Ανά ώρα / 8.00€


Περιοχές Εξυπηρέτησης

Ηλιούπολη Άγιος Δημήτριος Δάφνη Βύρωνας Ελληνικό


NewsletterΚωνσταντίνα Ευαγγελάτου

Ονομάζομαι Ευαγγελάτου Κωνσταντίνα και είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Με ενδιαφέρει η δημιουργική απασχόληση των παιδιών καθώς και το διάβασμα/ προετοιμασία για το σχολείο.

Christina Kakkava Make up Artist

Ονομάζομαι Χριστίνα και είμαι επαγγελματίας make up artist! Αναλαμβάνω μακιγιάζ για κάθε σας περίσταση ! Επιπλέον έχουμε κομμωτήριο οπότε συνεργάζομαι με κομμώτρια εάν κάποια κυρία ενδιαφέρεται! Θα χαρώ να συνεργαστούμε ????

Ιωάννα Σιατου

Oνομάζομαι Ιωάννα και έχω λατρεία με τα παιδάκια έχω σπούδασει Μαιευτική και τώρα συνεχίζω τις σπουδές μου στην σχολή βρεφικόμιας

Back to top